Tower Defence spelletjes

Spelletjes » Actie spelletjes » Tower Defence spelletjes

Tower defence spelletjes spelen op spelletjes.com

Op Spelletjes.com meerdere tower defence spelletjes. Deze spelletjes worden ook wel toren verdedigen spelletjes genoemd. Alle tower defence spellen zijn helemaal gratis en volledig online te spelen. Deze html5 spellen kunnen zonder installatie gespeeld worden.

Hoe speel je tower defence spelletjes?

Tower defence spelletjes starten meestal op dezelfde manier door als eerste een aantal verdedigings mechanismen te installeren met het beschikbare geld waar je mee start. Meestal is het verstandig om de goedkoopste te kiezen zodat je er meerdere tegelijk kunt kopen en je verdeging kunt spreiden over een groter gebied. Verder is het goed te kijken dat de torens die je plaatst zoveel mogelijk ruimte kunnen bestrijken, en indien mogelijk zo dichtbij de start van het pas waar de monsters naar binnen komen. Als er dan monsters voorbij je eerste toren komen dan kun je wellicht nog iets verdienen om later torens toe te voegen die je dan achteraan het pad kunt plaatsen.

Welke tower defence games kun je online spelen?

Er zijn verschillende soorten toren verdedigen spellen op deze site te vinden, de meeste hebben dezelfde setup. Je volgt een pad en naast dit pad kun je torens plaatsen die nodig zijn om het pad te verdedigen. Er lopen dan monsters over het pad en je moet ze allemaal verslaan terwijl ze over het pad lopen en voordat ze bij je poort komen. Als ze toch bij je poort komen dan gaat er een leven af, en als je levens op zijn dan ben je af en start het spel opnieuw zodat je het nogmaals kunt proberen.

Ook is er een variant waarbij al je verdediging op 1 toren staat en je vanuit daar alle monsters die op je af komen moet verslaan. Deze versie zie je minder vaak en is ook iets minder populair de eerste versie, op deze site zul je dan ook voornamelijk de eerste versie vinden.

Alternatieven voor tower defence games

Als toren verdedigen in jouw straatje past dan zou het zomaar kunnen dat ook schaken goed bij je past. Bij schaken en andere strategie spelletjes moet je ook nadenken over welke stap de meeste handige is om te nemen. Veel spelplezier!
speletjes speltjes spellentjes www spelletjes spellejes www speletjes spelletjes. online speletjes spelejes speltjes spelen speeletjes speletjes spelen speeletjes speletes speljes spelletejs spellentjes online spelletjes.kom spellitjes spellitjes spelltejes spelljes spelletjse speeljes spletjes spellentejes spelletkes spellerjes speltejes spellletjes spellejtes speltj speelen spele spelletsjes spelletjers speletjs spelltjs speltus spelletjus spelletjed spellets speltjus soelletjes sppelletjes spellertjes selletjes speltes spelenjes spelletjjes spelletjez spelleetjes spelietjes