Bejeweled spelletjes

Spelletjes » Puzzel spelletjes » Bejeweled spelletjes

Bejeweled spelletjes spelen op spelletjes.com

Op Spelletjes.com hebben we een veel online gratis bejeweled spelletjes. Deze spelletjes worden ook wel edelsteen spelletjes genoemd. Alle spellen in deze categorie zijn geheel gratis en je kunt ze online spelen met een bijna alle webbrowsers. Downloaden is niet nodig, start direct met spelen.

Wat zijn bejeweled spelletjes?

In bejeweled speel je in de meeste gevallen gelijksoortige stenen (juwelen/jewels) weg door te klikken op plekken waar er meerder samen komen. Vaak moet je eerst nog een steen wisselen om een reeks aaneengesloten juwelen te krijgen. zodra ze aan elkaar aangesloten zitten dan krijg je punten en worden ze van het veld verwijderd.

Hoe speel je bejeweled spellen?

Bij bejeweled is het belangrijk om vooruit te kijken naar wat er gebeurt als je een paar edelstenen omwisselt om te zien of het wel verstandig is. Als je namelijk het omwisselen in de verkeerde volgorde doet dan kan het zomaar zijn dat je na de wissel geen cominaties meer over hebt en je dus klaar bent met het spel. Als er namelijk geen combinaties meer zijn dan ben je game over en stopt het spel.

Alternatieven voor bejeweled spellen

Bejeweled spelletjes zijn spellen die veel lijken op bubbel spelletjes. Ik zou zeker een keer het spel bubbel shooter pro op deze site uitproberen.
speletjes speltjes spellentjes www spelletjes spellejes www speletjes spelletjes. online speletjes spelejes speltjes spelen speeletjes speletjes spelen speeletjes speletes speljes spelletejs spellentjes online spelletjes.kom spellitjes spellitjes spelltejes spelljes spelletjse speeljes spletjes spellentejes spelletkes spellerjes speltejes spellletjes spellejtes speltj speelen spele spelletsjes spelletjers speletjs spelltjs speltus spelletjus spelletjed spellets speltjus soelletjes sppelletjes spellertjes selletjes speltes spelenjes spelletjjes spelletjez spelleetjes spelietjes