Blokken puzzel
Eekhoorn Bejeweled
Katten legpuzzel
Halloween Legpuzzel
Winter Verschillen
Landschap verschillen
Vormen Passen
Mijnenveger

Zoek de 5 verschillen

Spelletjes » Puzzel spelletjes » Zoek spelletjes » Zoek de 5 verschillen
Zoek de 5 verschillen

Zoek de 5 verschillen spelen op spelletjes.com

Bij zoek de verschillen ga je op zoek naar verschillen in de 2 gegeven afbeeldingen. In dit spel gaat het om afbeeldingen die getekend zijn hierdoor zijn ze wat lastiger op te lossen. Zeker als je wat verder komt zitten er goede verschillen puzzels tussen. Zoek de 5 verschillen of spot 5 differences zoals ze in engelstalige landen zeggen is gratis te spelen. Er is geen download nodig maar alleen een internet browser zoals chrome of edge.

Besturing

Het spel is eenvoudig te bedienen met de muis, met een paar muisklikken kun je het hele spel doorlopen. Klik op de plekken waar je een verschil ziet en de 2 afbeeldingen worden op die plek gelijk aan elkaar gemaakt. Kijk wel uit dat je niet tever naast deze plek klikt want dan gaat er tijd af en kun je het mogelijk niet meer halen. Als de tijd op is kun je beter even verder kijken dan snel gaan klikken, want dan is de tijd nog sneller op.

Hoe kun je de hoogste score halen?

De score is afhankelijk van hoe snel je het spel kunt spelen, als je het spel al eerder hebt gespeeld zul je merken dat je bij een aantal afbeeldingen nog weet waar de verschillen zaten waardoor er veel tijd over is en je dus hele moiie scores gaat halen. Je kunt ook de afdek techniek gebruiken waardoor je even met je hand 1 afbeelding afdekt en dan wisselt naar de andere kant. Soms springt dan ineens het verschil naar voren.

Wat is de meest gemaakte fout?

De meest gemaakte fout is simpelweg overal gaan klikken omdat je het verschil niet kunt vinden en hoopt per ongeluk iets te vinden maar dan is je tijd snel weg. Ben geduldig en gebruik je tijd door voorzichtig alle elementen in een vaste volgorde aflopen zodat je weet dat je alles hebt gehad.

Alternatieven voor zoek de 5 verschillen

Er staan heel wat zoek de verschillen spellen op deze site dus ik zou zeker even in de categorie zoek spelletjes gaan kijken. Als je deze categorie leuk gaat vinden dan zou ik ook zeker even in de categorie bejeweled gaan kijken. Veel zoek plezier bij het spelen van zoek de verschillen.
speletjes speltjes spellentjes www spelletjes spellejes www speletjes spelletjes. online speletjes spelejes speltjes spelen speeletjes speletjes spelen speeletjes speletes speljes spelletejs spellentjes online spelletjes.kom spellitjes spellitjes spelltejes spelljes spelletjse speeljes spletjes spellentejes spelletkes spellerjes speltejes spellletjes spellejtes speltj speelen spele spelletsjes spelletjers speletjs spelltjs speltus spelletjus spelletjed spellets speltjus soelletjes sppelletjes spellertjes selletjes speltes spelenjes spelletjjes spelletjez spelleetjes spelietjes
X