Planetz Bubble Shooter
Jungle Bubble Shooter
Balletje balletje
Classic Snake
Polar Bear Merge
Geometric Dash
Bubble Shooter Fruits Wheel
Slither

Bubble Shooter Pro

Bubble Shooter Pro

Bubble shooter pro op spelletjes.com

Met bubble shooter pro schiet je bubbels van dezelfde kleur naar elkaar toe. Als 3 of meer bubbels van dezelfde kleur elkaar raken dan gaan ze weg en krijg je daar punten voor. Bubble shooter is in Nederland ook wel onder de naam bubbel schieten of bubbel shooter te vinden maar veruit de meeste personen die dit spel willen spelen gebruiken bubble shooter. Het spel bubble shooter pro is geheel gratis te spelen en er is geen download nodig, je kunt het html5 spel namelijk spelen met een internet browser zoals chrome of firefox.

Besturing

Je speelt bubble shooter pro met behulp van de muis. Door met de cursor over het speelveld te bewegen komt er een stippelijntje te voorschijn zo kun je zien waar de bubble terecht gaat komen. Je kunt linksonder op de streepjes klikken om de instellingen aan te passen, je kunt bijvoorbeeld de achtergrond muziek aanzetten als je liever naar je eigen achtergrond muziek luistert tijdens het spel. Als je het spel liever opnieuw start staat rechtsonder een ronde button met herstart icoontje.

Hoe kun je de hoogste score halen?

Bij bubble shooter is het zaak om je opties open te houden zodat je altijd de mogelijkheid heb om je balletjes op een gunstige manier weg te zetten. Als je lukraak je bubbels naar boven schiet dan zul je het minder lang volhouden. Het is zaak dat als er 2 plekken zijn waar rode bubbles zijn om te kijken wat er achter deze bubbels zit. Stel je hebt 2 plekken waar rode bubbels zitten en achter plek 1 zitten groene bubbles en achter plek 2 oranje bubbels dan is het verstandig om te kijken welke kleur bubbels ook nog ergens anders te zien zijn. Als je oranje bubbels onderaan zitten en de groene niet dan is het verstandig de rode bubbles bij plek 1 weg te schieten zodat je zowel rode, groene en oranje bubbels weg kunt schieten in het vervolg.

Daarnaast kun je ook zien wat de volgende opkomende bubbelkleur gaat worden, als je met de huidige bubbel de opkomende kleur kunt vrijspelen dan zou ik dit zeker in je overweging meenemen bij het maken van de keuze waar je je huidige bubbel gaat plaatsen.

Wat is de meest gemaakte fout?

Bij dit bubble spel is een veel gemaakte fout om bubbels waarvan je er nog niet veel hebt deze maar gewoon naar de zijkant te plaatsen. Met als gevolg dat er een opeenstapelingkomt die je niet meer weg kunt spelen, hierdoor zul je eerder af gaan doordat de onderkant sneller bereikt zal worden. Tegen het einde van de huidige ronde net voordat je alle kleuren hebt weggespeeld is het zaak om 3 kleuren over te houden zodat je snel veel punten kunt verzamelen. Als je de laatste bubbel van een kleur hebt weggespeeld zul je deze kleur niet langer voor je kiezen krijgen. Hoe minder kleuren je hebt hoe makkelijk het spel is. Dus een paar kleuren weg spelen is goed maar teveel niet want dan is het scherm zo leeg en krijg je weer meer kleuren.

Alternatieven voor bubble shooter pro

Als bubble shooter pro je favoriet is en je wilt wat afwisselen dan zou je ook eens kunnen kijken naar andere behendigheid spellen. Succes bij het halen van de perfecte score in dit bubble spel.
speletjes speltjes spellentjes www spelletjes spellejes www speletjes spelletjes. online speletjes spelejes speltjes spelen speeletjes speletjes spelen speeletjes speletes speljes spelletejs spellentjes online spelletjes.kom spellitjes spellitjes spelltejes spelljes spelletjse speeljes spletjes spellentejes spelletkes spellerjes speltejes spellletjes spellejtes speltj speelen spele spelletsjes spelletjers speletjs spelltjs speltus spelletjus spelletjed spellets speltjus soelletjes sppelletjes spellertjes selletjes speltes spelenjes spelletjjes spelletjez spelleetjes spelietjes
X