Bouw met vrienden
Jewels Classic
Mahjong Solitaire World Tour
Tetra Blocks
Advent Mahjong
4 Colors Classic
4 op een rij
Restaurant Verschillen

TriPeak Solitaire Classic

Spelletjes » Puzzel spelletjes » Kaart spelletjes » TriPeak Solitaire Classic
TriPeak Solitaire Classic

TriPeak Solitaire Classic spelen op spelletjes.com

Speel het spelletje TriPeak Solitaire Classic uit de categorie Kaart spelletjes gratis online op spelletjes.com. Dit spel word ook wel tri tower solitaire classic genoemd. Dit spel is eenvoudig te spelen met een browser, er is geen download vereist.

Uitleg tri tower solitaire classic spel

In dit solitaire spel is het de bedoeling om aansluitende kaarten te vinden. Als jouw kaart een 6 is dan kun je in de 3 torens klikken op de 5 en de 7. Als er geen mogelijkheden zijn dan vraag je om een nieuwe kaart en kijk je dan opnieuw. Als jouw kaarten op de stapel op zijn en er zijn nog kaarten in het speelveld dan heb je de ronde niet gehaald, maar heb je het hele speelveld leeg gespeeld en heb je nog kaarten op je afpakstapel over dan heb je deze ronde gewonnen.

Alternatief voor TriPeak Solitaire Classic

Als spellen uit de categorie Kaart games je liggen dan zou je ook eens kunnen kijken bij de Puzzel spelletjes.
speletjes speltjes spellentjes www spelletjes spellejes www speletjes spelletjes. online speletjes spelejes speltjes spelen speeletjes speletjes spelen speeletjes speletes speljes spelletejs spellentjes online spelletjes.kom spellitjes spellitjes spelltejes spelljes spelletjse speeljes spletjes spellentejes spelletkes spellerjes speltejes spellletjes spellejtes speltj speelen spele spelletsjes spelletjers speletjs spelltjs speltus spelletjus spelletjed spellets speltjus soelletjes sppelletjes spellertjes selletjes speltes spelenjes spelletjjes spelletjez spelleetjes spelietjes
X